Matexi
On tour

Hallo buren! Hallo buurt!

Welkom op de Matexi Kijkdag, onze deuren staan voor je open op zondag 12 juni. Kom als (kandidaat) bewoner de buurt beleven, binnen kijken in de woningen en appartementen en kennis maken met je (toekomstige) buren en buurt. Bruisende buurten volledig beleven? Ontdek waar de Matexi tour “Hallo buren” op 12 juni halt houdt!

Van een huis naar een thuis. In een warme buurt, een plek waar je graag vertoeft en leeft. Neem tijdens de Matexi kijkdag van 12 juni je tijd om de volledige buurt te verkennen. Wandel door de straten, groet je nieuwe buren, geniet van de groene accenten en beleef de buurt.

Ontdek het op de Matexi kijkdag, onze deuren staan voor je open in deze woonbuurten:

Deelnemende buurten

Kom extra beleven en volg het parcours met Matexi on tour “Hallo buren”

Op twee locaties beleef je tijdens de Matexi kijkdag de buurt ten top. Hier houdt de Matexi tour halt en halen we ook de toeters en bellen boven voor “Hallo buren”. Volg de route langs verschillende locaties, elke kijkdag in een andere woonbuurt in het land (zie kaartje).  

Op 12 juni houdt Matexi on tour halt in Eksterlaer in Deurne en Belle Vallée in Jodoigne. Vier je mee?

Kom langs!

Volg het parcours van Matexi On Tour

Beleef. Bewonder. Bewoon.

Beleef. De buurt lééft meer dan ooit. Talrijke activiteiten voor jong en oud. Een knabbel en babbel met de buren, (kinder)animatie, levendige ambiance,… Een ontspannen namiddag voor jou en je gezin!

Bewonder. Eerst zien, dan geloven. We bouwen jouw nieuwe thuis met duurzame en hoogwaardige materialen. Kom het met je eigen ogen bekijken. Tijdens de kijkdag leiden we je rond doorheen de buurt, zodat je zelf zowel enkele woningen of appartementen in opbouw kan ontdekken, maar ook een afgewerkte woning. 

Bewoon. We creëerden al voor heel wat gezinnen een warme thuis in onze buurten. Graag een persoonlijke afspraak na de kijkdag? Plan na afloop een afspraak in de Sales Consultant van de buurt. Hij of zij heeft vast een woning op maat van jouw gezin!

Kom langs in Deurne Eksterlaer of Jodoigne Belle Vallée!

Kom vrij langs, in volgende woonbuurten

Tijdens de Matexi kijkdag zetten we deuren letterlijk open, van onze woonbuurten, kijkwoningen en kijkappartementen.

Deelnemende buurten