Matexi 
On tour

Buurten bezoeken en buren begroeten? 

Hallo buren, hallo buurt!

Dankzij Matexi On Tour bezichtig je onze nieuwbouwwoningen en -appartementen in de gezelligste buurten van België. Meer nog, je kunt er de buurt in levenden lijve beleven. Op zondag 18 september organiseren we namelijk op verschillende plaatsen in Vlaanderen en Wallonië een uitgebreid buurtfeest.

Tussen 14 en 17 uur is iedereen welkom om van de sfeer te proeven. Inderdaad, wij zorgen voor een hapje en een drankje, alsook voor amusante (kinder)animaties. Maar ga gerust een stapje verder: wandel door de omliggende straten, sla een babbeltje met je nieuwe buren en geniet van de groene accenten in de omgeving.

Nieuwsgierig?

Kom op zondag 18 september binnen in onze kijkwoningen, kom klinken op je toekomstige woonbuurt.

Op 18 september houdt Matexi on tour halt in Vilvoorde 4 Fonteinen en Mons. Vier jij mee? 

Op twee locaties beleef je tijdens de Matexi kijkdag de buurt ten top. Hier houdt de Matexi tour halt en halen we ook de toeters en bellen boven voor “Hallo buren”. Volg de route langs verschillende locaties, elke kijkdag in een andere woonbuurt in het land.

Op 18 september houdt Matexi on tour halt in
Vilvoorde - 4 Fonteinen en Mons - Les Lisières d'Havré.

Vier je mee? Kom langs!

Wegwijzer met Matexi logo

Je halte gemist?

Wij zorgen ervoor dat je de voorbije stopplaatsen van "Hallo buren, hallo buurt" alsnog kunt bewonderen, beleven en zelfs bezoeken. Klik op een locatie en blik terug op de foto’s en video’s van de afgelopen Matexi on Tour, of neem contact met ons op en plan een nieuwe bezichtiging in. Laat je droomwoning en ideale woonbuurt niet aan je voorbij gaan. 

Ontdek de sfeerbeelden

Beleef. Bewonder. Bewoon.

Beleef. De buurt lééft meer dan ooit. Talrijke activiteiten voor jong en oud. Een knabbel en babbel met de buren, (kinder)animatie, levendige ambiance,… Een ontspannen namiddag voor jou en je gezin!

Bewonder. Eerst zien, dan geloven. We bouwen jouw nieuwe thuis met duurzame en hoogwaardige materialen. Kom het met je eigen ogen bekijken. Tijdens de kijkdag leiden we je rond doorheen de buurt, zodat je zelf zowel enkele woningen of appartementen in opbouw kan ontdekken, maar ook een afgewerkte woning. 

Bewoon. We creëerden al voor heel wat gezinnen een warme thuis in onze buurten. Graag een persoonlijke afspraak na de kijkdag? Plan na afloop een afspraak in de Sales Consultant van de buurt. Hij of zij heeft vast een woning op maat van jouw gezin!

Vlaggetjes met het Matexi logo

Kom langs in Vilvoorde - 4 Fonteinen of
Mons - Les Lisières d'Havré!

Kom langs in volgende woonbuurten

Tijdens de Matexi kijkdag zetten we deuren letterlijk open, van onze woonbuurten, kijkwoningen en kijkappartementen.

Deelnemende buurten

Stoelen met het Matexi logo