Matexi

Maak je afspraak op zondag 5 juli en ontdek met je eigen ogen jouw nieuwe thuis

23 juni 2020

Kijk, Voor ons is dit ook nieuw. Al 75 jaar creëren we met Matexi woningen en appartementen in warme buurten die mensen dichter bij elkaar brengen. Maar nu moeten we net afstand houden.

Maar je nieuwe thuis wil je natuurlijk met je eigen ogen zien. Daarom organiseren we onze Matexi ‘kijkdag’ op zondag 5 juli, enkel op afspraak, op veilige afstand én helemaal op maat.

1. We brengen je woondroom dichterbij

Matexi staat garant voor kwaliteit en vakkennis. We werken in onze woningen alleen met duurzame en hoogwaardige materialen. Tijdens deze Matexi kijkdag leiden we jou  graag rond zodat je ook alle afwerkingsmogelijkheden van onze huizen en appartementen in detail kan bekijken. Heb je vragen dan staan wij voor je klaar met antwoorden, een informatiebrochure en prijslijsten van de huizen of appartementen.

Kom ook vooruitkijken, want in enkele van onze buurten krijg je nu extra budget om je woning nog mooier af te werken. Zo brengen we je woondroom dichterbij!

2. Ervaar het buurtgevoel

Het huis zelf is niet alles. Je thuis creëren we bij voorkeur in een warme buurt. Neem daarom gerust je tijd om ook deze buurt te verkennen. Wandel door de straten, groet je nieuwe buren, geniet van de groene accenten of van de levendige straatjes en buurtwinkels.

3. Je wil je graag inschrijven, hoe moet dat?

  1. Klik in de lijst hieronder op je favoriete buurt
  2. Klik op “maak je afspraak” en vul je naam, e-mail en zeker je telefoonnummer in
  3. Onze sales consultant belt je op en legt samen met jou een afspraak vast
  4. Je ontvangt een bevestigingsmail met extra details
  5. Je afspraak ligt vast en we zien je graag op 5 juli op de meest veilige manier

De gezondheid van onze klanten en medewerkers zijn onze grootste prioriteit. We garanderen je een veilige ontmoeting, lees onze richtlijnen na.

Ontdek de deelnemende buurten

West-Vlaanderen

Namen

Gerelateerde artikels