Matexi

Kom naar de Matexi kijkdag en ontdek met je eigen ogen jouw nieuwe thuis!

07 juni 2022

Een kijkdag, de ideale gelegenheid om onze woonbuurten te leren kennen, en één of meerdere huizen of appartementen te bezoeken. Kom zeker eens langs; misschien vind je wel je nieuwe thuis?  

Om vrijblijvend kennis te maken met jouw toekomstige woonbuurt en nieuwe thuis, organiseren we op verschillende momenten in het jaar Matexi kijkdagen.  

Kom langs in onze deelnemende buurten.


woondroom

We brengen je woondroom dichterbij

 

Matexi staat garant voor kwaliteit en vakkennis. We werken in onze woningen alleen met duurzame en hoogwaardige materialen. Tijdens deze Matexi kijkdag leiden we jou  graag rond zodat je ook alle afwerkingsmogelijkheden van onze huizen en appartementen in detail kan bekijken. Heb je vragen dan staan wij voor je klaar met antwoorden, een informatiebrochure en prijslijsten van de huizen of appartementen.

Ervaar het buurtgevoel

Het huis zelf is niet alles. Je thuis creëren we bij voorkeur in een warme buurt. Neem daarom gerust je tijd om ook deze buurt te verkennen. Wandel door de straten, groet je nieuwe buren, geniet van de groene accenten of van de levendige straatjes en buurtwinkels.

Gerelateerde artikels