Matexi nominated

for Vlerick Award
De prestigieuze Vlerick Award erkent managers en ondernemers die op een duurzame wijze sterke resultaten neerzetten met hun bedrijf. De editie van 2017 draagt de naam ‘Beyond Excellence’ en lauwert bedrijven die op strategisch niveau het verschil maken. Deze nominatie is zowel een erkenning voor Gaëtan Hannecart, CEO van Matexi, als voor de hele organisatie. Een jury van alumni, professoren en partners van de Vlerick Business School en voormalige winnaars van de Vlerick Award selecteerde vier genomineerden. De winnaar wordt bekend gemaakt op een feestelijke ceremonie op 8 juni 2017.
Vlerinck Award 2017

Deze nominatie is een erkenning voor het bedrijf als dé referentie op het vlak van duurzame buurtontwikkeling en binnenstedelijke herontwikkeling. Gaëtan Hannecart is CEO van Matexi sinds 1994. Hannecart vormde het familiebedrijf om naar een performante en professioneel geleide organisatie met zo’n 350 medewerkers en een sterke raad van bestuur.
Matexi groeide de voorbije twintig jaar van een kleine vastgoedontwikkelaar met 30 miljoen euro omzet naar de marktleider in België met 310 miljoen euro omzet.
“Groei is nooit een doel op zich geweest”, aldus CEO Gaëtan Hannecart. “Groei is voor ons vooral het bewijs dat onze klanten enthousiast zijn en dat onze buurten beantwoorden aan de behoeften van de bewoners.” Opmerkelijk is bovendien de nadruk op de sociale, ecologische en duurzame ontwikkeling van buurten en op expertise, op kennis en op teamwork bij de medewerkers om dit te realiseren.

Vorige winnaars van de Vlerick Award waren Françoise Chombar, Alain Bernard, Michel Moortgat, Hedwig De Meyer, Bert De Graeve, Vic Swerts, Herman Van de Velde, Gabriel Fehervari, Hein Deprez, Patrick De Maeseneire, Jeanne Devos, Catherine Verfaillie, Peter Piot, Jean-Luc Dehaene. Paul De Keersmaeker, Karel Van Miert.

Meer weten over Vlerick Award 2017 en stemmen?
Klik dan op:
http://www.vlerick.com/en/our-community/alumni/vlerick-award-voting

Gerelateerde artikels