Matexi nieuws

Matexi-team van Quartier Bleu zoekt talent

10 oktober 2018

Quartier Bleu is een nieuw, multifunctioneel ‘city transforming project’ van Matexi aan de Kanaalkom in Hasselt. Het transformeert de oude industriesite tot een heus ‘waterfront’. Wil je ook graag deel uitmaken van het team dat dit nieuwe stadsdeel aan het water ontwikkelt? Dat kan!

Op de voormalige industriesite ontwikkelt Matexi een uniek partnerproject met 400 appartementen en stadswoningen, 25.000 m² retail en horeca met stijlvolle winkels, gerenommeerde restaurants, uitnodigende terrassen. Een wandelpromenade aan de oevers van het water en een ondergrondse parking met 2.500 parkeerplaatsen, maken het plaatje compleet.

Schaalgrootte

Quartier Bleu is een van de grootste binnenstedelijke projecten in België en van een schaal die in ons land momenteel nog niet gekend is. In tegenstelling tot de meeste projecten wordt hier alles in 1 fase gebouwd: een parkeerkelder van 3 bouwlagen en daarop 13 gebouwen.

De realisatie van het project gaat nu in een hogere versnelling. De ruwbouw is vergevorderd, de afwerking gaat weldra van start. Tegen het einde van dit jaar start het team met de inrichting van de publieke parking en het openbare domein. En over anderhalf jaar opent de retail- en horecaruimte.

Team zoekt talent

We stellen momenteel een topteam samen dat de verdere realisatie van dit project voor zijn rekening neemt. Hiervoor zijn we op zoek naar 4 nieuwe collega’s. Je bent industrieel of burgerlijk ingenieur bouwkunde of je kunt relevante werkervaring voorleggen. Grijp deze kans en maak deel uit van een uitzonderlijk team dat een uitzonderlijk project realiseert.

Interesse?

Klik op Matexi jobs voor meer info over de profielenGerelateerde artikels