Matexi nieuws

Matexi lanceert vernieuwde website

21 februari 2017

Matexi pakte begin 2017 uit uit met een compleet vernieuwde website. De site is nog klantgerichter, interactiever en transparanter. Deze inspiratiepagina is een nieuwe stap.

Matexi lanceert vernieuwde website

Mobile First

Nu smartphones en tablets belangrijker zijn geworden dan een vast scherm, konden we niet achterblijven. De website is 100% gebouwd voor het kleine scherm van tablets en gsm’s. De site is intuïtief en overzichtelijk. Stel, je maakt een fietstochtje en ziet een aantrekkelijke buurt van Matexi waar woningen te koop worden aangeboden. Als je surft met je telefoon krijg je direct een handig overzicht van de buurt en van de andere Matexibuurten in de omgeving. Bovendien krijg je niet alleen een overzicht in een lijst, maar ook op een kaart.

Klantgericht

Klantgerichtheid is een van de kernwaarden bij Matexi en dat is ook de sterkte van de website. Naast de overzichtelijkheid en het intuïtieve gebruik op klein scherm is er ook de optimalisatie via zoekmachines, zodat je sneller bij Matexi terechtkomt als je via de zoekfunctie een buurt intikt.
apple macbook met onze website
apple macbook pro met onze website

Professioneel

De tweetaligheid van onze site is nu volledig doorgedreven, zodat je elke buurt in het Nederlands en in het Frans kunt consulteren. Investeren in vastgoed bij Matexi kan zowel in Vlaanderen, Brussel als Wallonië en dan vinden wij het vanzelfsprekend dat we de kopers en investeerders in hun eigen taal aanspreken. Tweetaligheid maakt deel uit van ons professionalisme.

Interactief

We besteedden speciale aandacht aan de interactiviteit. Wie doorklikt op een Matexibuurt, vindt ook de verkavelingsplannen, de plannen van de woning of het appartement en de prijzen. Bovendien geven we via de buurtbarometer een duidelijk overzicht van de voorzieningen in de buurt: winkels, openbaar vervoer, scholen… in- en uitzoomen is mogelijk via Google Maps of Street View.

Transparant

Zo creëerden we een transparante, gebruiksvriendelijke site waar het volledige aanbod van Matexibuurten overzichtelijk is samengebracht en waar je met enkele muisklikken de rijke content kunt raadplegen.

Voor wie een woning wil bezoeken: er is een lijst met events en kijk- en opendeurdagen.

apple macbook met onze website


Gerelateerde artikels