Matexi nieuws

Koningin Mathilde bezoekt project van YouthStart

15 november 2016

Hare Majesteit de Koningin woonde in Vorst de voorstelling bij van het project YouthStart. Gaëtan Hannecart woonde de voorstelling bij als voorzitter van YouthStart.

Mathilde praat in groep op youthstart
Mathilde praat in groep op youthstart

Op donderdag 10 november 2016 woonde Hare Majesteit de Koningin in Vorst de voorstelling bij van het project YouthStart. Gaëtan Hannecart woonde de voorstelling bij als voorzitter van de raad van bestuur van YouthStart.

YouthStart is een samenwerking tussen het Maison de l’Emploi (Jobhuis) van de gemeente Vorst, Bruxelles Formation en YouthStart en wordt gecoördineerd door Actiris. Het project richt zich op werkzoekende jongeren van 18 tot 25 jaar en heeft tot doel werkzoekende jongeren hun eigen potentieel maximaal te laten ontdekken en hen zo meer mogelijkheden te geven om hun toekomst op te bouwen.

YouthStart bestaat reeds 18 jaar in België. Met intensieve en persoonlijke training biedt YouthStart kanszoekende jongeren een unieke ervaring. Het geeft hen zelfvertrouwen een boost en zo voelen ze zich aangesproken om zich te engageren voor hun toekomst, de gemeenschap en bij uitbreiding voor de maatschappij als geheel.

Koningin Mathilde verleent haar Hoge Bescherming aan YouthStart. Gaëtan Hannecart is mede-oprichter en voorzitter van de raad van bestuur, Matexi is partner.

Op http://www.youthstart.be lees je alles over YouthStart.

collage van foto's op youthstart


Gerelateerde artikels