Matexi nieuws

De zomer van Matexi

24 augustus 2017

Tijdens de zomer liet Matexi zich van zijn zonnigste kant zien met verschillende zomerevents. In Deurne in woonbuurt Eksterlaer was er bloemenpluk en straattheater. Nog tot eind september kun je er ontspannen in de hippe pop-up bar Eksterbar.

De zomer van matexi

Surfen en zandkastelen bouwen in Middelkerke

Onder het motto ’De plezantste dag van de zomer’ organiseerde Matexi op het strand van Middelkerke een zandkastelenwedstrijd. Een aantal families gewapend met schepjes en emmertjes kwam al vanaf de voormiddag graven en bouwen in het zand, met opmerkelijk mooie resultaten. De kinderen versierden hun kunstwerk met schelpen en Matexi-accessoires. De winnaars gingen aan de haal met een voucher voor een ballonvaart en met VIP-tickets voor Plopsaland.

Middelkerke Oostendelaan

Op de golven

Wie zin had om gratis te leren surfen kon dat in de nieuwe Matexi-woonbuurt Oostendelaan, even verderop in de richting van het mooie polderlandschap. Een golfkarretje bracht de geïnteresseerden naar de nieuwe woonbuurt, die dan natuurlijk ook de deuren opende voor de aanwezigen. De wavesurfer met instructeur stond klaar om je van een hoge golf naar beneden te leren surfen, net echt. In de woonbuurt was er voldoende ruimte voorzien om je om te kleden en een wetsuit aan te trekken. Een geslaagde dag!

Winnaars fotowedstrijd Dag van de buren

Matexi lanceerde in mei 2017 een oproep om mee te doen aan de fotowedstrijd naar aanleiding van de Dag van de Buren. De drie winnaars zijn bekend en mogen elk rekenen op een kinderbuurtfeest met alle toeters en bellen. Denk aan een springkasteel, een ballonnenclown, grime, een ijsjeskar… alles voor een namiddag onbezorgde kinderpret. En terwijl de kinderen zich amuseren, kunnen de volwassen alvast plannen maken voor het volgende buurtfeest. Want zoals het spreekwoord zegt: beter een goede buur, dan een verre vriend. En de winnaars zijn: Elina Rijmenants, Annelies Schottey, Sven Vermeire. Proficiat en succes met jullie feest!Gerelateerde artikels