Overpelt Kattestraat

 • (half)open bebouwingen met 3 slpk.
 • BEN-woningen met zonnepanelen
 • gezellige tuin en carport
 • op fiets- en wandelafstand van het centrum

Kattestraat, Overpelt

Contacteer ons

Ruim en groen wonen in een oase van rust

Aan de rand van het centrum van Overpelt bouwt Matexi de volledig nieuwe woonbuurt ‘Kattestraat’. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Kattestraat, maar gelukkig blijven we bouwen aan een toekomst voor jouw gezin.

De woonbuurt omvat moderne en energiezuinige nieuwbouwwoningen met zonnepanelen (Bijna Energie Neutraal - E30). Daarbij kan je kiezen voor een open of halfopen bebouwing. Welk huis je ook kiest, alle woningen hebben 3 slaapkamers, ingerichte keuken en badkamer, prachtige tuin en carport. De leefruimte geeft uit op de tuin waarbij je via grote raampartijen optimaal kan genieten van het dag- en zonlicht. Ideaal als starters- of gezinswoning.

Zie jij jou en je gezin graag thuiskomen in Overpelt Kattestraat? Contacteer vrijblijvend onze sales consultant en vraag alvast een brochure aan.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 011 98 81 92
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Ontdek de buurt

  Energiezuinig wonen

  Natuurlijk zijn alle woningen duurzaam en energiezuinig gebouwd, met de nadruk op doorgedreven isolatie en het gebruik van de modernste bouwtechnieken. Zo is elke woning voorzien van zonnepanelen, optimale isolatie en beglazing die voldoet aan de nieuwste energienormen. Ideaal voor een lage energiefactuur! 

  enegiezuinig wonen
  Persoonlijke touch

  Wanneer je jouw nieuwe woning in Overpelt bij Matexi koopt, kies je voor een kant-en-klaar huis dat volledig instapklaar is bij oplevering, zonder bouwstress. Toch heb je zelf ook een aantal zaken in de hand, zo kies je zelf de binnenafwerking: vloeren, keuken, badkamer, etc. Klaar om jouw woondroom waar te maken? 

  persoonlijke touch
  Rustig en groen wonen

  Een van de grote troeven van deze nieuwe buurt is haar rustige en groene ligging. De woningen worden gebouwd rond een sfeervol park, wat alleen maar voordelen biedt: je kunt er ontspannen op een bankje terwijl je kinderen er in alle veiligheid spelen. Of je kan een praatje slaan met de buren, zo leer je de buurt nog beter kennen.

  rustig en groen wonen

  Gerelateerde artikels