Borgloon Vilsterbron

 • laatste woning (HOB)
 • ruime lichtinval en praktische indeling van de woning
 • laatste 2 bouwgronden zonder bouwverplichting
 • groene omgeving met landelijk karakter
 • scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand

Vilsterbron 10, Borgloon

Contacteer ons

Rustig wonen in het mooie Haspengouw

Matexi biedt in de Vilsterbron niewbouwwoningen en bouwgronden zonder bouwverplichting aan. Er trokken intussen al heel wat bewoners in in deze nieuwe buurt te midden van het mooie Haspengouw. Wees er dus snel bij, want de woningen en bouwgronden in deze buurt zijn bijna uitverkocht.

De laatste woning heeft 3 slaapkamers en een inpandige garage. De leefruimte geeft uit op de tuin waarbij je via grote raampartijen optimaal kan genieten van het dag- en zonlicht.

Toch liever bouwen op je eigen tempo? Dat kan op onze twee laatste open bouwgronden zonder bouwverplichting, direct beschikbaar bij akte en uitermate ideaal gelegen. De oppervlaktes variëren tussen de 495 tot 631m². Of je nu een gezinswoning wilt bouwen met 3 of 4 slaapkamer met tuin, het kan allemaal!

Deze nieuwe woonbuurt situeert zich in de Haspengouwse natuur, tussen de pittoreske dorpjes, glooiende landschappen en prachtige boomgaarden. Een plek om straks met je gezin te genieten van rust, ruimte en zuivere lucht. De centrale groenzone garandeert de naadloze overgang van deze gezellige woonbuurt in het landschap.

Brochure aanvragen
INGE VANCLUYSEN
Sales Consultant T 012 28 02 79
Contacteer ons

Ontdek het aanbod

Ontdek het aanbod

  Klik op het plan om de loten te bekijken

  ×

  Bekijk de buurt

  Hoe verloopt een woning kopen bij Matexi?

  1. We maken kennis

   Nieuwsgierig? Nog vragen of bezoek je graag eens de kijkwoning? Contacteer vrijblijvend onze verkoper, hij/zij staat je met plezier te woord.

  Woning virtueel bezoeken

  Gerelateerde artikels