't Lycée

Tienen

  • ruime investeringswoningen met mooie tuin
  • investeringsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
  • rustig en verkeersluw wonen in centrum Tienen
  • rondom een prachtig buurtpark en centraal buurtplein
  • op enkele stappen van het station en de winkelstraat
  • ondergronds parkeren voor bewoners en bezoekers
GUY VAN DE VELDE
Sales Consultant T 016 98 11 37
Contacteer ons

Een unieke investering in het Tiense stadscentrum

De woonbuurt ‘’t Lycée’ - een verwijzing naar de rijke onderwijsgeschiedenis op deze plek - ligt vlak bij het centrum van Tienen, op enkele minuten stappen van het station. Hier bouwen we aan een nieuwe stadsbuurt met een breed investeringsaanbod: 87 appartementen, 25 woningen en 3 ruimtes voor buurtactiviteiten. Het buurtpark wordt de centrale rust- en ontmoetingsplek.

De appartementsgebouwen zijn prominent gelegen nabij de Albertvest en hebben een fraaie hedendaagse en tijdloze architectuur. Ze vormen de aantrekkelijke poort tot deze verkeersvrije woonbuurt. De ruime appartementen hebben één, twee of drie slaapkamers. Een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte zijn in de prijs inbegrepen.

De moderne stadswoningen hebben een mooie tuin en bieden met minstens drie slaapkamers zeker genoeg leefruimte. Ook hier zijn een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte inbegrepen. Bewoners en bezoekers parkeren ondergronds. De bouwstijl is hedendaags en tijdloos met extra aandacht voor een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval.

Of uw huurders nu jonge kinderen hebben of al van hun welverdiend pensioen genieten, in deze buurt is het gewoon ideaal wonen.

Investeer als een goede huisvader in een veilige belegging!

Bij Matexi-Invest hebben we meer dan 70 jaar ervaring en bouwden we meer dan 35.000 woningen. Die kennis van zaken laat ons toe u te beschermen tegen schade door tactloze huurders en u te laten genieten van bijkomende fiscale voordelen.

En we geven u ook graag advies om uw investering te optimaliseren, zowel op fiscaal als financieel vlak.

Ontdek uw investeringsbuurt

Het autovrije karakter van deze kindvriendelijke buurt staat garant voor een baken van rust en ontspanning op wandelafstand van het bruisende stadsleven, winkels en horeca en het treinstation, en dat is een unicum in Tienen. De rust wordt versterkt door het prachtige buurtpark, waar het heerlijk picknicken is op het gras en gezellig babbelen op een bank.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ons
Uw Matexi-adviseur


Guy Van de Velde
0475 39 45 69
guy.vandevelde@matexi.be