Het Laere

Roeselare

  • investeringsappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers
  • zeer ruime terrassen van 10 tot 80 m²
  • groene omgeving, groendaken, mooie binnentuinen
  • Bijna Energie Neutraal (BEN): aangesloten op warmtenet, vloerverwarming, zonnepanelen, isolerend glas, ...
  • 100% korting onroerende voorheffing gedurende 5 jaar
  • hoogwaardige afwerking, plankenvloeren, kwaliteitsvolle keukens
KRIS PARMENTIER
Sales Consultant T 051 28 03 70
Contacteer ons

Investeer in groen woongenot bij het stadscentrum

Altijd graag in een groene en energiezuinige buurt willen investeren? Aan het Noordhofpark, in hartje Roeselare, bouwen we voor uw rendement een nieuwe stadsbuurt waarin het aangenaam wandelen, fietsen en winkelen wordt. Ze bestaat uit een gevarieerd aanbod parkappartementen en later ook stadswoningen.

Deze BEN- appartementen (Bijna Energie Neutraal) zijn zo energiezuinig dat ze nu al beantwoorden aan de energienorm van 2021. ‘Het Laere’ is aangesloten op het warmtenet, heeft zonnepanelen, vloerverwarming, isolerend glas, ... Als eigenaar van een BEN-appartement geniet u bovendien van diverse overheidspremies.

Alle appartementen hebben een ruim terras om gezellig te genieten van het groene uitzicht. Het Noordhofpark zal uitgroeien tot een volwassen stadspark, er worden mooie binnentuinen en groendaken aangelegd en de site wordt volledig autovrij: auto’s staan veilig in de ondergrondse garage.

Investeer als een goede huisvader in een veilige belegging!

Bij Matexi-Invest hebben we meer dan 70 jaar ervaring en bouwden we meer dan 35.000 woningen. Die kennis van zaken laat ons toe u te beschermen tegen schade door tactloze huurders en u te laten genieten van bijkomende fiscale voordelen.

En we geven u ook graag advies om uw investering te optimaliseren, zowel op fiscaal als financieel vlak.

Ontdek uw investeringsbuurt

De nieuwe pleinen van ‘Het Laere’ worden op maat ingericht van de toekomstige bewoners en winkelende passanten. Verpozen en keuvelen kan al zittend op de verhoogde gras-, plant- en boomvakken. Deze bruisende en levendige buurt geeft ongetwijfeld een extra dimensie aan ‘wonen in het centrum van Roeselare’.


Wenst u meer informatie?

Contacteer ons

Kijkappartementen

Praktische info

Kattenstraat 38,
8800 RoeselareUw Matexi-adviseur

Kris Parmentier
0475 31 50 95
kris.parmentier@matexi.be