Hasselt Quartier Bleu

  • ruim aanbod aan studio's, 1- en 2-slaapkamerappartementen
  • gelegen aan het water, vlak bij alle voorzieningen
  • op wandelafstand van het gezellige stadscentrum
  • bruisende nieuwe buurt aan de wandel- en winkelboulevard
  • snel opleverbaar

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is een stadskwartier voor levensgenieters. Dit uitzonderlijke woonproject aan de Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom. Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots.
Hier een woonst kopen verzekert je van de toekomst, zowel voor eigen gebruik als voor verhuur. Ons uitgebreide aanbod studio’s, appartementen, stadswoningen en penthouses heeft iets voor iedereen.
Hier wonen? Dat is een vakantiegevoel dat nooit wegebt… 
Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

Broekermolenplein 2, Hasselt

Contacteer ons
Brochure aanvragen
MARISA EN INGE
Sales Consultant T 011 41 33 23
Contacteer ons

Investeren in Quartier Bleu? 4 goeie redenen.

Hasselt is een unieke stad: ze combineert stedelijke flair met de typische Limburgse warmte en vriendelijkheid. Daardoor is Hasselt misschien wel dé Vlaamse stad op mensenmaat. Het stadsbestuur wil haar positieve imago nog versterken door de openbare ruimte flink op te waarderen. Quartier Bleu is daar een voorbeeld van. Daarnaast is Hasselt de scholenstad bij uitstek. Vastgoed in Hasselt is dan ook gegeerd bij zowel jonge ouders als bij gezinnen met studerende kinderen en ex-studenten die blijven plakken. Reken alvast op een breed huurderspubliek.

Stijgende vastgoedprijzen

Winstevolutie

Tussen 2010 en 2019 steeg de gemiddelde vastgoedprijs in Hasselt…

Lees meer...

Stijgende vastgoedprijzen

Tussen 2010 en 2019 steeg de gemiddelde vastgoedprijs in Hasselt met maar liefst 34%. Dat is een sterkere stijging dan Vlaanderen (30%). Als hoofdstad van de groenste provincie van Vlaanderen blijft Hasselt een gewilde stad om te wonen. De Hasseltse appartementen zitten dan ook flink in de lift en zijn veelbelovend op vlak van latere meerwaarde.

 

 

Hedendaags comfort

Checklist met een duim omhoog

Quartier Bleu is gebouwd en afgewerkt volgens de verwachtingen…

Lees meer...

Hedendaags comfort

Quartier Bleu is gebouwd en afgewerkt volgens de verwachtingen van een moderne huurder. De grote raampartijen zorgen voor rijke, natuurlijke lichtinval en elk appartement heeft vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige, aangename warmte en verwarmt op lage temperatuur. Dat scheelt heel wat in de energiefactuur. Daarnaast kan je kiezen voor kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke materialen: ideaal voor huurders.

 

 

Nieuwe buurt

Woning met groen

Ook buiten de muren van Quartier Bleu wacht je huurder een leefwereld…

Lees meer...

Nieuwe buurt

Ook buiten de muren van Quartier Bleu wacht je huurder een leefwereld vol ontdekkingen. Vlakbij vind je terrassen, winkelstraten met stijlvolle winkels, uitstekende restaurants en hippe bars voor een ontspannende apéro of afterworkdrink. De jachthaven wordt momenteel heraanlegd, om nog aantrekkelijker te worden. Rondom de haven vind je een gezonde mix van woningen en appartementen en een parking.

 

 

Zicht op meerwaarde

Handen met euroteken

De stad Hasselt en Matexi investeren 200 miljoen euro in deze opkomende…

Lees meer...

Zicht op meerwaarde

De stad Hasselt en Matexi investeren 200 miljoen euro in deze opkomende buurt aan het water. Samen transformeren ze Quartier Bleu in dé nieuwe toegangspoort van Hasselt. Pal naast de jachthaven, aan de voet van de binnenring én met een vlotte verbinding met de buitenring. Dicht bij alles: dat wil elke huurder.

 

 

Indicatieve rendementsberekening*

Studio  1-slaapkamerappartement 2-slaapkamerappartement

vanaf prijs (excl. kosten)

 € 162.000

€ 205.000

€ 280.000

indicatieve verhuurprijs

 € 600

€ 650

€ 750

bruto rendement

 4,5%

3,8%

3,2%

* De rendementsberekening en de gehanteerde huurprijzen, interesten en kosten zijn louter indicatief. Matexi geeft geen enkele waarborg