Bouge La Clé des Champs

Rustig wonen in het groen, dicht bij alle voorzieningen

  • Gegarandeerde huurinkomsten gedurende 15 jaar
  • Verlaagde BTW van 12%.
  • Vrijstelling van onroerende voorheffing
  • Huurbeheer gedurende de gehele huurperiode

In deze rustige buurt staat het ecologische aspect centraal. De woningen met 3 of 4 slaapkamers en de appartementen met 1 tot 3 slaapkamers zijn modern en energiezuinig.

La Clé des Champs is een eco-buurt. De levenskwaliteit van de bewoners primeert. Zo zijn de parkeerplaatsen omgeven door hoge hagen om de auto’s aan het zicht te onttrekken en storende geluiden tegen te gaan. Smalle eenrichtingsstraten beperken het verkeer en groene recreatiezones moedigen gezellig samenzijn aan.

Bouge is charmant en landelijk. Tegelijk zijn alle belangrijke voorzieningen vlakbij. Op de Chaussée de Louvain, evenwijdig aan de Rue de la Poteresse, zijn er verschillende winkels, restaurants, supermarkten, banken, …. Ook het grote St-Luc ziekenhuis bevindt zich vlakbij.

Rue De La Poteresse, Bouge

Contacteer ons
Brochure aanvragen
CHARLES HERBAUT
Sales Consultant T 081 28 04 26
Contacteer ons

Nieuw, duurzaam en energie-efficiënt bouwen.

Gegarandeerd geïndexeerd rendement!

Stad met pijl naar omhoog

De AIS-formule omvat automatisch de jaarlijkse indexering van uw huur op basis van de huidige index. Bovendien kunt u hiermee een geschat nettorendement van 1,97% behalen.

Een dubbel belastingvoordeel

Woning met water in de buurt

In ruil voor de terbeschikkingstelling van een nieuwe goedkope woning krijgt u een vermindering van de bouwbelasting (12% in plaats van 21%) en hoeft u geen onroerende voorheffing te betalen.

Verhuur zonder zorgen

Buurtomgeving

Een investering in AIS biedt u de zekerheid van regelmatige betaling van huur en huurlasten, de afwezigheid van een huurleegstand en de restauratie van het onroerend goed (met uitzondering van normale slijtage en veroudering).

Indicatieve rendementsberekening*

1-slaapkamerappartement

2-slaapkamerappartement

vanaf prijs (excl. kosten)

€ 195.500

€ 217.000

indicatieve verhuurprijs

€ 650

€ 770

bruto rendement

4,0%

4,3%

* De rendementsberekening en de gehanteerde huurprijzen, interesten en kosten zijn louter indicatief. Matexi geeft geen enkele waarborg