Maison témoin Hasselt - Quartier Bleu

De rust van het kabbelende water aan de voordeur, de bruisende actie van de levendige stad op wandelafstand: Quartier Bleu is het stadskwartier voor levensgenieters. Dit uitzonderlijke woonproject aan de sfeervolle Blauwe Boulevard vlijt zich neer tussen de Hasseltse binnenring en het sfeervolle water van de Kanaalkom. Het is de ‘poort’ naar Hasselt, voorzien van stijlvolle winkels, goede restaurants, hippe bars en trendy hotspots. Een unieke combinatie die jou een instant vakantiegevoel zal bezorgen.

De luxueuze stadswoningen, genaamd ‘Dockyard’, met gezellige, private tuinen vormen de ideale uitvalsbasis voor gezinnen en hippe koppels. De indeling is open, ruim en smaakvol, de lichtinval maximaal en de privacy gegarandeerd. Hier koopt u ruime stadswoningen met 3 slaapkamers en een inrichtbare zolder met vaste trap. Het gelijkvloers vloeit de lichtrijke leefruimte over in een erg royaal terras dat uitgeeft op de gezellige stadstuin.

Benieuwd hoe dat voelt, wonen met je gezin aan de nieuwe toegangspoort van de stad? Bezoek dan onze kijkwoning in Dockyard.

Op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober lanceren we twee nieuwe, kleinschalige residenties binnen Quartier Bleu.

Docksite enerzijds is de verzameling van 4 kleine residenties met charmante stadsappartementen rondom de stadswoningen (Dockyard). The Connector anderzijds ligt in het hart van Quartier Bleu en is de kleinste residentie aan het water. De ligging is hier onovertroffen: gelinkt aan het stadsleven, verbonden met het water.

Schrijf je in voor de lancering op 24 of 25 oktober voor de residentie die jou het meest aanspreekt en we nemen je mee voor een werfbezoek in de door jou gekozen residentie.

Armand Hertzstraat 3/05, Hasselt

Découvrez tout le quartier