Appartement témoin Hasselt - Quartier Bleu

Quartier Bleu is een volledig nieuw stadsdeel in Hasselt, waar het straks heerlijk wonen en leven is. De Hasseltse kanaalkom ondergaat momenteel een totale metamorfose en wordt ingericht met stijlvolle winkels, gerenommeerde restaurants, zuidgerichte terrassen en een wandelpromenade aan de oevers van het water. Een unieke combinatie die jou een instant vakantiegevoel zal bezorgen.

Benieuwd hoe dat voelt, wonen aan de nieuwe toegangspoort van de stad, met rustgevend zicht op de jachthaven en het bruisend stadsleven vlak bij de deur? Bezoek dan ons kijkappartement in de Riverside. Of ga je liever voor de prachtige groene stadstuin? Neem dan zeker een kijkje in het kijkappartement van The Meridian.

Praktische info: Maak een afspraak met een van onze Sales consultants en meld je aan in het verkoopkantoor van Quartier Bleu, hoek Kattegatstraat en Thonissenlaan 71.

Op zaterdag 24 oktober en zondag 25 oktober lanceren we twee nieuwe, kleinschalige residenties binnen Quartier Bleu.

Docksite enerzijds is de verzameling van 4 kleine residenties met charmante stadsappartementen rondom de stadswoningen (Dockyard). The Connector anderzijds ligt in het hart van Quartier Bleu en is de kleinste residentie aan het water. De ligging is hier onovertroffen: gelinkt aan het stadsleven, verbonden met het water.

Schrijf je in voor de lancering op 24 of 25 oktober voor de residentie die jou het meest aanspreekt en we nemen je mee voor een werfbezoek in de door jou gekozen residentie.

Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

Inschrijven voor de kijkdag op 24/10 & 25/10 kan op wonen.quartierbleu.be/lancering

Thonissenlaan 71, Hasselt

Visitez cet appartement témoin

  • Dimanche 07/02 Journée découvertes

Découvrez tout le quartier