Prenez rendez-vous lors de notre journée découvertes le dimanche 23 aôut et découvrez de vos propres yeux votre nouvelle habitation Prenez rendez-vous

Appartement témoin Hasselt - Quartier Bleu

Quartier Bleu is een volledig nieuw stadsdeel in Hasselt, waar het straks heerlijk wonen en leven is. De Hasseltse kanaalkom ondergaat momenteel een totale metamorfose en wordt ingericht met stijlvolle winkels, gerenommeerde restaurants, zuidgerichte terrassen en een wandelpromenade aan de oevers van het water. Een unieke combinatie die jou een instant vakantiegevoel zal bezorgen.

Benieuwd hoe dat voelt, wonen aan de nieuwe toegangspoort van de stad, met rustgevend zicht op de jachthaven en het bruisend stadsleven vlak bij de deur? Bezoek dan ons kijkappartement in de Riverside. Of ga je liever voor de prachtige groene stadstuin? Neem dan zeker een kijkje in het kijkappartement van The Meridian.

Praktische info: Maak een afspraak met een van onze Sales consultants en meld je aan in het verkoopkantoor van Quartier Bleu, hoek Kattegatstraat en Thonissenlaan 71.

Bekijk ons aanbod in verkoop op wonen.quartierbleu.be

Inschrijven voor de kijkdag op 23/08 kan op wonen.quartierbleu.be/kijkdag

Thonissenlaan 71, Hasselt

Visitez cet appartement témoin

  • Dimanche 23/08 Journée découvertes
Marisa & Inge
Sales Consultant T 011 41 33 23
Prenez rendez-vous

Découvrez tout le quartier