Kontich Schaepenhaegen

 • moderne, halfopen en gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers
 • voortuin met oprit, garage en tuin
 • autoluwe buurt zonder doorgaand verkeer en extra groene zone
 • energiezuinige woningen die voldoen aan de nieuwste energienormen
 • op fietsafstand van het station, op wandelafstand van 2 bushaltes

Deken Jozef Van Herckstraat, Kontich

Contacteer ons

Modern wonen op fietsafstand van alle voorzieningen

Schaepenhaegen is een natuurlijk verlengstuk van de omgeving: bestaande straten zijn langer gemaakt en met elkaar verbonden, maar zonder doorgaand verkeer. Daartussen liggen nieuwe straatlussen, autoluwe straatjes en een parkzone. Alle woningen hebben een plat dak en zijn in baksteen opgetrokken. Dit past binnen de hedendaagse architectuur en zorgt binnenshuis voor optimaal ruimtegebruik.

Het leuke aan de buurt is dat je overal per fiets naartoe kunt: naar de bakker, het sportcomplex De Nachtegaal, de bibliotheek, de buurtsupermarkt,... . Kinderen kunnen met de fiets naar school want op minder dan 3 km van Schaepenhaegen liggen 3 basisscholen en een middelbare school. Het station van Kontich ligt op 2 km van de buurt en er bevinden zich 2 bushaltes vlakbij.

Christophe Blassieaux
Sales Consultant T 0470 25 02 50
Contacteer ons

Ontdek het aanbod


  van loten

  Filters wissen

  * Prijs excl. kosten omvat de prijs voor de grond, infrastructuur, constructie volgens lastenboek en plannen inclusief architect, epb-verslaggeving en veiligheidscoördinatie, maar exclusief taksen en kosten. In geval van bouwgrond: grond exclusief kosten. Deze prijzen zijn indicatief en gelden niet als aanbod. Ze zijn niet bindend en te allen tijde onderhevig aan wijziging.
  

  Gerelateerde artikels