Leopold views in Brussel

Project in de kijker
Matexi bouwt de iconische Leopoldtoren in Evere om tot woontoren. De voormalige kantoren veranderen vanaf 2016 tot comfortabele en energiezuinige appartementen, elk met een eigen terras en dat op een toplocatie. Duurzaam bouwen en wonen doe je zo.

Op 16 september 2015 gaf Matexi het startschot voor het project ‘Leopold Views’. De iconische Leopoldtoren in Evere wordt tegen 2018 omgebouwd tot een woontoren met 201 appartementen. Met wooneenheden tussen 35 en 130 m2 groot vinden zowel alleenstaanden, koppels of gezinnen die graag goed en betaalbaar in Brussel willen wonen, hier hun gading.

Elk appartement is een bijzonder comfortabele cocon voor zijn bewoners. De appartementen zijn uitgerust met de nieuwste verwarming- en ventilatietechnieken. Bijzondere aandacht gaat daarbij naar de energiezuinigheid van het gebouw.

Alle appartementen beschikken bovendien over een terras. Bij mooi weer buiten een boekje lezen of van een glaasje genieten: hier kan het allemaal.
Matexi 3D van Appartementsblok in Evere Leopold Views
Matexi 3D van interieur in Appartementsblok in Evere Leopold Views

Droomlocatie

De locatie maakt Leopolds Views tot een echte topper. De woontoren ligt vlakbij de NATO en winkels, scholen, parken en kinderdagverblijven. Ook Brussels Airport is dichtbij. Bewoners kunnen dus met de fiets of het openbaar vervoer naar het werk. Zo dragen ze bij aan een groenere wereld van morgen. En komen ze ook makkelijk en snel op het werk.

Uitgestrekt dakterras voor iedereen

Ook wie op een appartement woont, houdt van warm contact met de buren. Daarom voorziet Leopold Views in verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Zoals een wasplaats, een fietsatelier en een uitgestrekt dakterras, speciaal bedacht en ontwikkeld voor ongedwongen ontmoetingen. Het zicht op het park van Laken of het Atomium is onbetaalbaar.
Het project omvat ook enkele winkelruimtes op het gelijkvloers. In de ondergrondse parking zal plaats zijn voor 300 wagens en 200 fietsen.


Matexi 3D van Appartementsblok in Evere Leopold Views
Matexi 3D van Appartementsblok in Evere Leopold Views

Uitstekende belegging in groeiende stad

Brussel is een grootstad in volle groei. Tegen 2060 verwelkomt Brussel 30 % nieuwe bewoners. Precies om tegemoet te kunnen komen aan de demografische uitdaging steunt ook het Brusselse Gewest de reconversie van de voormalige Leopoldstoren.

Dat alles maakt van Leopold Views dus ook een uitstekende belegging. Wie een appartement koopt om het te verhuren, is zeker van een mooi rendement op lange termijn.

Gerelateerde artikels