Matexi

01 January 0001

Als u een woning of appartement verhuurt, mag u rekenen op een rendement tot wel 6 %.Terwijl uw spaargeld bij de bank door de lage rente en de inflatie zelfs in waarde daalt. Meer dan ooit is vastgoed dus een uitstekende belegging.
Vastgoed is een uitstekende investering. De laatste 50 jaar is de prijs van vastgoed per jaar gemiddeld met 6,3% gestegen. Wie 50 jaar geleden een huis kocht en vandaag verkoopt, heeft dus een gouden zaak gedaan. En het mooiste is: ook vandaag nog kan u zo’n gouden zaak doen. Koopt en verhuurt u een woning of appartement, dan mag u namelijk rekenen op een gemiddeld rendement van 4 en soms zelfs tot 6 % per jaar. Dat is veel meer dan het rendement dat u vandaag op uw spaarboekje krijgt. Door de historische lage rente die u van uw bank krijgt en de inflatie (de stijgende prijzen), verliest u zelfs geld. Want het geld dat u bij de bank parkeert, daalt in waarde.

Mooie vooruitzichten

Natuurlijk wil u zeker zijn dat u over tien, twintig of dertig jaar nog steeds uw huis of appartement kan verhuren. Een woning kopen is een grote investering. Ook daarom is vastgoed in België een uitstekende en toekomstgerichte belegging. Telt ons land vandaag om en bij 11 miljoen inwoners, dan zijn we volgens schattingen van het Federaal Planbureau in 2060 met 13 miljoen Belgen. Dat is een stijging van maar liefst 20 %. En comfortabel wonen: dat wil toch iedereen?

 

Woningen van de toekomst

Elke woning die Matexi vandaag bouwt, is daarom een woning van de toekomst. Zo zijn onze huizen en appartementen bijzonder energiezuinig en beantwoorden ze veelal vandaag al aan de strenge energienormen die pas in 2020 van kracht gaan. Plus: ze zijn zo gebouwd, dat u ze heel eenvoudig kan aanpassen als de energienormen nog verstrengd worden.

 

Vraag raad aan onze bouwadviseurs

Wil u ook graag genieten van een hoog rendement op uw spaargeld? Of zit u nog met een aantal vragen waarop u graag een antwoord wil?
Onze experten staan u graag bij met uitstekend en ongebonden advies.

Maak een afspraak met een Matexi bouwadviseur

Related articles