06 May 2020

Heb jij interesse in een nieuwe thuis? Dan zijn er 2 mogelijkheden. Een eerste optie is 100% digitaal: van eerste afspraak tot rondleiding en zelfs ondertekening van je compromis. Wil je het toch liever met je eigen ogen van dichtbij zien? Ook dat kan weer! We garanderen je een veilige ontmoeting, indien we ons allen aan deze maatregelen houden.

1. Ben je ziek? Blijf dan thuis. Dat betekent niet dat er geen eerste ontmoeting kan plaatsvinden, een virtueel bezoek blijft mogelijk. Onze Sales Consultant neemt je mee doorheen het huis en zoomt in op de kamers die jij wenst te zien. Natuurlijk ben je achteraf ook weer welkom voor een fysiek bezoek.

2. We zijn nog steeds fan van grote gezinnen en families in onze buurten. We zien ons wel verplicht om het aantal bezoekers voorlopig toch te beperken. Daarom vragen we jullie om met maximaal 2 personen, zonder kinderen en extra familieleden naar de afspraak te komen. Wil je het toch graag aan je familie tonen? Enkele foto’s of filmpjes opnemen tijdens je bezoek is zeker toegestaan.

3. Doorheen het volledige bezoek willen we de social distancing respecteren. We houden tijdens het bezoek 1,5m afstand.

4. Net omdat we jullie zo graag zien doen we even niet aan handjes schudden. Op onze toiletten staat er ook vloeibare zeep en wegwerp handdoekjes, zo kan je op elk moment je handen wassen.

5. Wij dragen alvast een mondmasker en smeren, na grondig wassen, onze handen ook steeds in met handgel. Jij ook?

6. Moeten we de lift nemen? Dan doen we dit apart.

7. Opendeurdagen nemen we letterlijk. We laten de deuren open, zodat je geen deurklinken hoeft aan te raken.

8. Tijdens een informerend gesprek nemen we plaats aan beide uiteindes van de tafel. Uiteraard ontsmetten we de tafel voor je komst. Indien mogelijk voeren we het gesprek rechtstaand, met inachtneming van de social distancing.