Mensen gelukkig maken

Voor iedereen het juiste appartement of het gepaste huis op maat vinden, is onze opdracht als sales consultant. En dat is net leuk: je maakt mensen gelukkig door hen te helpen hun droomwoning te vinden. Een koppel of een gezin bijstaan bij één van de belangrijkste keuzes in hun leven, dat is de drive waarvoor we het elke dag doen.

Wij verkopen buurten

Matexi doet buurten (her)leven. Dat is het leuke aan onze job: we verkopen niet alleen kwaliteitsvolle nieuwbouwappartementen- en huizen, onze klanten krijgen er een bruisende buurt bij. En dat is alleen maar mogelijk dankzij het voorafgaande teamwerk van fantastische collega’s, van projectontwikkelaar over projectleider en zovele andere. Buurtbewoners die samen een buurtfeest organiseren, dat geeft ons kippenvel, want het betekent dat we onze job goed gedaan hebben!

Wij amuseren ons altijd

Geen enkele werkdag is voor ons hetzelfde. De job is heel afwisselend: samen met collega-projectontwikkelaars het juiste aanbod bekijken, potentiële kopers te woord staan tijdens een afspraak of een kijkdag, bekijken welke buurt en type woning bij hen past, salesacties uitwerken, een kijkwoning openen… Wij amuseren ons altijd.

Related articles